• Go with the flow! Doe de Rennsteig 10 en 11 februari

  6 nov 2017
 • Met het herindelen van de zondagmorgen trainingsgroepen wordt er met nieuwe spirit getraind. Ook zien we dat meer leden naar de woensdagavondtrainingen komen. Heel leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast aan het trainen is! Maar waarvoor?!

   

  Doe de Rennsteig!

  De Rennsteig is een heel leuke wedstrijd/recreantentocht. De Rennsteig-ski-lauf wordt gehouden op 10 en 11 februari in Oberhof, ongeveer 600 km van Gouda.

   

  Je kunt op zaterdag meedoen met 15 km skate. En/of op zondag 15 km klassiek doen. Óf de 30 km klassiek. Dan doe je gelijk mee aan het NK marathon klassiek. Er zullen zo’n 50 Nederlands aan de start komen. Een Nederlands feestje in Duitsland!

   

  Wat is er zo leuk aan de Rennsteig?

  De Rennsteig heeft alles wat een langlaufer wenst: prachtige natuur, pittige beklimmingen, mooie (beetje uitdagende) afdalingen, goede verzorging, lekkere worstjes aan het eind!

   

  Kortom: waarom gaan we er niet met een grote groep van de vereniging heen?! Vasa Sport organiseert een marathonweekend van donderdag t/m zondag. Je wordt dan voorbereid, verkent het parcours en krijgt de nieuwste langlauftips. Daarnaast is het gewoon een heel gezellig weekend!

   

  Wie gaat er mee?

  Kijk voor alle informatie op: 

  https://www.vasasport.nl/winter/marathonweekend-oberhof

  Inschrijven voor de Rennsteig kan via: www.rennsteig-skilauf.de

  Inschrijven voor het NK marathon doe je daarna bij Vasa Sport.