• Specials? Speciaal voor leden!

  28 okt 2022
 • Het is goed om je techniek(en) op orde te hebben. Hoe kom je omhoog met zo weinig mogelijk energie? Of hoe ga je gecontroleerd naar beneden en de bocht om? Wat is het ritme van de dubbelstok-beenafzet?

   

  Doe mee aan een special, 2 uur les met videoanalyse

  In twee uurtjes heb je de fijne kneepjes weer te pakken. Je oefeningen worden opgenomen en in de skihut bekeken en geanalyseerd. Zo zie je snel je verbeterpunten, die je daarna weer gaat oefenen.

  De specials zijn er speciaal voor leden!

   

  Diagonaalpas
  Bij deze special gaat het om de techniek van de diagonaalpas, met aandacht voor het verbeteren van de afzet, de houding (vorlage), het terugplaatsen van je voet en de stokinzet. Daarnaast bekijken we je diagonaaltechniek heuvelop.

   

  Dubbelstok
  In de special dubbelstok bekijken we de stokinzet: gebeurt die vanuit gebogen armen, de kniebuiging, de rompbuiging vanuit de buikspieren, de armafzet en het weer opstrekken van de romp. Daarna oefen je ook de dubbelstok met beenafzet: de dubbele hup en het juiste afzetmoment van je voet.

   

  Remmen, afdalen en bochten
  In deze special oefen je afdalen op snelheid, met uitstemmen, uitstappen en weer in de loipe stappen. Diverse bochttechnieken. 

   

  Remmen op A-niveau

  Heb je net de A-cursus gedaan en wil je graag het afdalen en remmen nog wat verbeteren? Geef je dan nu op voor de Special remmen op A/B-niveau. Deze special duurt 1 uur.

   

  Data van de specials:

  zaterdag 5 november: diagonaalpas; B- en C-niveau
  zaterdag 19 november: dubbelstok; B- en C-niveau
  zondag 27  november: remmen, afdalen en bochten; B- en C-niveau

  zondag 4 december: remmen A-/B-niveau; een uur

   

  Inschrijven kan via het inschrijfformulier (zie knop hieronder).

  Inschrijven special