• Aanmelden voor je training via Teamy

  8 nov 2020
 • De eerste trainingen ‘nieuwe stijl’ en 'nog nieuwere stijl' zijn gegeven. Leuk dat iedereen zo enthousiast is over wat er wél mogelijk is op de baan.

  Om de trainingen goed te kunnen voorbereiden is het fijn als we van te voren weten hoeveel mensen er komen. Daarom hebben we ervoor gekozen een app te gebruiken waarin je je makkelijk kunt aan- of afmelden.

   

  Teamy
  De app heet Teamy en deze kan je gratis op je telefoon zetten. Als je al aangegeven had dat je aan een van de trainingen mee gaat doen krijg je een uitnodiging van de trainer die de les geeft om mee te doen aan de training(en). Je klikt op de link na installatie van Teamy. Je accepteert  en dan voegt de trainer je toe. In de app zie je dan jouw training(en) en je kan je daar dan voor aanmelden.

  Routing trainingskaarten aftekenen
  De routing is nu zo dat je bij binnenkomst buiten je naam op de aanwezigheidslijst zet. Daarna zal de bardienstmedewerker binnen je trainingskaart aftekenen zodat dit dus niet meer buiten bij je trainer hoeft te gebeuren.

  Zo kunnen we vlot aan de training beginnen. Wij rekenen op je!

  Had je je nog niet aangemeld voor een training? Mail dan je naam en 06-nummer naar activiteiten@langlauf.nl. Dan voegen we je toe aan de lijst.

   

  De verschillende trainingen:
  Op woensdagavond conditietraining van 19.30- 20.45 uur
  Zaterdagmorgen B/C-training van 10.00-11.00 uur
  Zondagmorgen Masters training van 10.00-11.00 uur
  Zondagmorgen techniektraining van 11.00-12.00 uur