• Tiensport stopt!

  5 jun 2019
 • Onderstaand persbericht kregen we van Tineke Hoekstra, lid van onze vereniging en eigenaar van Tiensport. Zij staat al een aantal jaren op de open dagen met haar aanbod aan langlauf- en ander sportkleding. Leuk voor diegenen die nieuwe sportkleding willen. Helaas houdt dat dus op, maar de komende maanden is het nog mogelijk om bij haar je sportkleding aan te schaffen.

   

   

   Persbericht: TienSport stopt er mee en ruimt op!

   Eind van dit jaar sluit TienSport haar deuren. Sportkleding in- en verkopen, het sociale contact met mijn klanten en het organiseren van evenementen in het Tiendekwartier - het is leuk en enerverend.

  Toch wordt het straks tijd voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels schrijf ik journalistieke verhalen over natuur & duurzaamheid voor De Boerderij, het vakblad voor boeren. Tien gaat dus weer terug naar haar oude vak als journalist. Voordat het zo ver is kunnen jullie nog komen sale shoppen met kortingen tot 30%. Ook op nabestellingen geeft TienSport 10% voordeel. Er wacht ons natuurlijk een mooie warme sportieve zomer. Kom gauw langs want de uitverkoop is begonnen

  TienSport www.tiensport.nl