• Trainers rolskiën

 • Trainers

  De langlaufvereniging wil kwalitatief goede cursussen en trainingen verzorgen. De instructeurs zorgen gezamenlijk voor een goed lessen- en trainingsprogramma. De instructeurs hebben ruime ervaring en zij hebben de opleiding ‘Trainer Langlauf/Rolski (niveau 3)’ met een diploma afgerond. Zij volgen regelmatig bijscholingen en trainen wekelijks met elkaar om de kwaliteit van de lessen hoog te houden.

   

  Hoofdtrainers langlaufen en rolskiën: Cor en Do Witteman

 • Trainer rolski

  Aart van de Breevaart Bravenboer

  Langlaufen heb ik helaas pas op mijn 59ste ontdekt en bij de Vasaloppet 2009 maakte ik kennis met Cor, Do, Riekje en Martien. Zo heb ik LLVG ontdekt. Bij de eerste open dag in 2009 ben ik gelijk lid geworden en heb cursussen gevolgd. Na twee jaar werd ik gevraagd trainer te worden. Ik vind het leuk om mensen deelgenoot te maken van mijn sport. Ik werd intern opgeleid door mijn collega trainers en toen er een trainersopleiding kwam heb ik die ook gevolgd. Rolskiën is een onderdeel van de cursus. Het is zo leuk om mensen iets te leren. 

 • Trainer rolski

  Peter Does

  volgt.

 • Trainer rolski

  Wendy Tijssen

  Ik ben intern bij LLVG opgeleid tot N2 langlaufinstructeur en dit betekent dat ik beginners lesgeef bij cursus A en A clinics en ook schoolse lessen begeleid. Ook geef ik rolskiles aan beginners. Voor mijn deelname aan de wintertriatlon Weissensee in 2019 vond ik het wel zo verstandig om mij goed en dus ook met les voor te bereiden. Ik ben gestart met lessen rolskiën en bij het winterseizoen met cursus B/C klassiek op de winterbaan. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen om les te nemen om zo veilig met de sport bezig te zijn en plezier te beleven en risico’s op blessures te minimaliseren. En wat is er dan mooier om als trainer een bijdrage te leveren aan deze mooie sport. Ook de vereniging zelf geeft meteen een welkom-gevoel, een actieve vereniging die inzet waardeert. En ja daarom wil ik hier graag onderdeel van zijn en een actieve bijdrage leveren om onze mooie sport te promoten en onderwijzen bij onze mooie Langlaufvereniging Gouda.

 • Trainer rolski

  Cor Witteman

  Les geven aan gemotiveerde mensen inspireert mij over de sport en de beweging na te denken. En oplossingen aan te dragen om onze cursisten zo goed mogelijk te leren langlaufen.

  Voor mij is het vanzelfsprekend om mijn langlaufconditie in de zomer op peil te houden. En een manier daarvoor is dan rolskiën. Ik vind het dan ook logisch om daarin les te geven en de cursisten te begeleiden in zowel de klassieke als de skatingtechniek. 

 • Op de rolski's of cross skates trainen is leuk!

  Hier enkele foto's van een trainingstocht door de duinen.