• Infostand over trekking vakanties tijdens open dag op 11 november

  15 okt 2018
 • Extra: infostand over trekking vakanties.

   

  Je kunt tijdens de open dag naast langlaufen ook meer te weten komen over trekking vakanties in Scandinavië. Van 12.00 tot 15.00 uur is deze stand aanwezig. 

   

  "Zin in een back-country ski avontuur in de mooiste gebieden van Noorwegen? Of tijd voor een ‘digital detox’ in combinatie met een onvergetelijke kampeer-ervaring onder de dansende Aurora Borealis? Kuling Trekking, het Noors-Nederlands trekking bureau dat ik in 2016 met mijn Noorse vriend Christoffer heb opgezet, neemt je graag mee naar Espedalen of Finnmark! Sinds 2003 maak ik winter-trekkings in Noorwegen, zowel kamperend met tent als gebruikmakend van DNT hutten. Na een oversteek van de Groenlandse ijskap in 2013 samen met Christoffer heeft het Noorse trekking-virus mij nog meer besmet, resulterend in deze uit de hand gelopen hobby??..:-)))

   

  Op onze website kulingtrekking.com (en via Facebook @kulingtrekking) vind je alle belangrijke informatie: foto’s, filmpjes en details van de aangeboden treks in maart 2019, onze aanpak en wie wij zijn. Op 11 november, bij de open dag van Langlaufvereniging Gouda, zal ik aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden en verdere toelichting te geven. Mocht je daar niet bij kunnen zijn of niet kunnen wachten met je vragen: mail me via paul@kulingtrekking.com. Hopelijk tot spoedig ziens!"