• Trainingen hervat vanaf maandag 11 mei

  9 mei 2020
 • Het kabinet heeft besloten dat het sporten voor volwassenen weer is toegestaan. Volwassenen mogen vanaf 11 mei hun sporttrainingen in teamverband op de club en in de openbare ruimte hervatten.

  Er moet daarbij 1,5 meter afstand worden gehouden. Daarnaast moeten de hygiëneregels van het RIVM in acht worden genomen. Kleedruimtes en kantines blijven gesloten.

   

  We zijn heel blij dat we de trainingen weer kunnen hervatten, we liggen al vanaf 16 maart stil, 8 weken. Gelukkig hebben we wel 5 weken online kunnen trainen!

  Het bestuur en de trainers staan te trappelen om weer te beginnen, dus we gaan ook vanaf maandag 11 mei direct van start met de trainingen op de maandag- en woensdagavonden. We vinden het fijn als je er weer bij bent!

  Ook de overige activiteiten die in de agenda stonden en de rolskitochten op de woendagavond gaan we weer opstarten, daarover volgt nog nader bericht.

  Wacht je nog liever even om naar de trainingen te komen, de 5 opgenomen online trainingen blijven beschikbaar.

   

  Protocol Veilig samen sporten

  Om samen veilig te kunnen sporten hebben we een coronaprotocol opgesteld.

  Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Sporters boven 70 jaar en uit risicogroepen dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich in groepen kunnen begeven.