• Uitnodiging: lunch voor nieuwe leden op zondag 24 maart

  17 feb 2024
 • Alle leden die het afgelopen seizoen lid zijn geworden van onze vereniging zijn van harte welkom op een kennismakingslunch met het bestuur op zondag 24 maart. Je krijgt hiervoor nog een persoonlijke uitnodiging.

   

  We willen graag horen hoe jij het eerste winterseizoen bij de vereniging hebt ervaren. Wat vond je leuk, wat is je tip? En we willen graag vertellen hoe we erin slagen met elkaar de vereniging levendig en gezellig te maken. En hoe onze nieuwe leden daar actief deel van uit kunnen maken. Door mee te doen aan onze activiteiten ’s winters en ’s zomers, of door misschien wel mee te helpen.

   

  De lunch wordt gecombineerd met onze zomerstartdag: de eerste keer dat onze zomeractiviteiten als wandelen en fietsen plaatsvinden. Wil je meedoen (voor fietsen is ervaring vereist) dan kun je dat aangeven. ‘s Middags zijn er proeflessen voor nordic sports, nordic walken en rolskien. Tevens is er dan een lenteloopje voor hardlopers. Dit alles om kennis te maken met de activiteiten die het hele jaar doorgaan en waar je je als lid voor aan kunt melden.


  Eet je mee?

  Wij vinden het leuk als je komt/jullie komen! Laat uiterlijk 10 maart weten of je komt. Mail naar secretaris@langlauf.nl

  Ook als je wilt deelnemen aan één van de activiteiten: meld je dan aan via activiteiten@langlauf.nl

  Graag tot 24 maart om 11.30 uur in de Skihut!