• Vasaloppet. De 90 km werd door veel leden gehaald! Gefeliciteerd.

  3 mrt 2019
 • Onder pittige omstandigheden zijn onze leden op 3 maart gestart aan de Vasalopppet.  En zij haalden bijna allemaal de eindstreep.

  Nicole en Tosca de Wit deden de 90 km in 8 uur.

   

  Utravasan
  Elisabeth van der Steeg deed vrijdag al de Natvasan ('s nachts), en volbracht de Vasaloppet binnen 10 uur! Zij haalde als eerste Nederlandse de Ultravasan!

   

  Kurt Wubben deed er nét 10 uur over. Edwin Valentijn finishte even voor Karin Quinée. Ook Pascal van der Plas haalde de finish, evenals Monika Grzelewska, Joost van der Lans, Bart van der Valk, Gijs van der Helm en Dennis van der Kleij. Helaas was Martin Vermeer ziek. Hij moest bij Risberg de wedstrijd verlaten.

  Wij feliciteren allen die de eindstreep in Mora hebben gehaald en zijn blij dat velen van hen zich bij onze vereniging hebben voorbereid.

   

  Öppet Spör

   

  Zondag 24 februari zijn de eerste leden van onze vereniging gestart voor hun 90 km tocht. Zij deden het Öppet Spör, de recreantenversie van de Vasaloppetwedstrijd.

   

  Annemiek Kooper, Michiel Dietz, Ilse van den Bosch, Maarten NIemantsverdriet, Frederik de Vogel en Petra Danisevska  hebben zich bij onze vereniging voorbereid en zij haalden de finish! Dit ondanks moeilijke omstandigheden: papsneeuw, veel zon en weinig sporen.