• Verenigingsreis januari 2022 naar Ramsau - update

  3 aug 2021
 • Van 8 tot en met 15 januari 2022 vindt de Verenigingsreis naar de sneeuw plaats, tegelijk met het Noords festival en de Nederlandse kampioenschappen langlaufen. Na de vooraanmelding op de website hebben zich inmiddels ruim 30 leden opgegeven voor deze reis. Leden hebben zich aangemeld bij organisator Vasasport en een groot deel van het gezelschap zal ook participeren in het programma van Vasasport met lessen klassiek langlaufen, skaten en tochten. Een deel geeft zich naar verwachting ook op voor de wedstrijden.

  Meer informatie over de reis is te vinden op de site van Vasasport www.vasasport.nl/langlauf/noords-festival

   

  Hieronder een samenvatting van het programma van Vasasport:

  Een langlaufweek voor sportieve langlaufers waarbij we je de juiste klassieke en/of skating technieken aanleren of verbeteren. Dit doe je onder begeleiding van deskundige Vasa-instructeurs. Je past het geleerde direct toe tijdens de schitterende tochten die we maken in het prachtige gebied rondom Ramsau am Dachstein. Als je wilt kun je deelnemen aan de wedstrijden of gewoon genieten van de sfeer van het Noords Festival.

  Plaats van handeling is Ramsau am Dachstein, één van de mooiste langlauflocaties in de Alpen, met maar liefst 220 km loipes, die iedere dag worden geprepareerd. Zaterdag kom je aan in Ramsau en begint het feest! Er volgt een programma vol trainingen, tochten en wedstrijden. Er staat zoveel leuks op het programma, dat je misschien wel eens een onderdeel overslaat om bij te komen. Dat is mogelijk omdat je zelf kiest aan welke onderdelen van het programma je deelneemt. Zo volg je altijd een programma dat aansluit op jouw wensen.

   

  We maken gebruik van hotel Almfrieden, waar ook veel andere deelnemers van het programma verblijven.

  Nieuwe aanmeldingen zijn nog steeds mogelijk, ga naar de site van Vasasport!

  Voor leden die de reis met de bus willen maken, zullen we zoals gewoonlijk de nachtbus reserveren. Opgeven aan Dorien Smit via activiteiten@langlauf.nl