• Verenigingsreis LLVG naar St. Ulrich 28 jan tm 3 febr

    1 sep 2017
  • Er zijn nog steeds enkele plaatsen vrij voor de verenigingsreis. Reeds 23 deelnemers hebben zich aangemeld. De reis gaat naar het langlaufgebied rond St Ulrich am Pillersee, en vindt plaats van 27 januari tot en met 3 februari 2018. 10 van de deelnemers reizen met de bus die dit jaar weer vanuit Gouda vertrekt op vrijdag 26 januari en terugkeert op zondag 4 februari. Anderen reizen met eigen vervoer.

    In St. Ulrich verblijven we in het mooie Pillerseehof-hotel/hoofdgebouw. De loipes zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Meer informatie over de reis is te verkrijgen bij Dorien Smit die de busreis organiseert of Martien de Vries (devriespels@planet.nl), verantwoordelijk voor de hotelreservering. De prijs voor de bus is ca. € 169,00, exclusief de plaatselijke bustransfer. De prijs voor de normale hotelkamers is € 63,50 per persoon per nacht. Voor éénpersoonskamers is de toeslag € 12,40 per persoon per nacht.

    Het zou leuk zijn als vooral weer enkele nieuwe leden zich bij de verenigingsreis aansluiten. Het gebied is beslist geschikt voor langlaufers van elk niveau.