• Verenigingsreis naar Reit im Winkl. Ga je mee?

  30 okt 2019
 • Laatste kans om te boeken. Er zijn nu -eind oktober- nog enkele 2-persoonskamers beschikbaar in het hotel. Wil je mee? Laat het snel weten. Zie onderstaand de info over de reis.

   

  De verenigingsreis 2020 gaat in de periode 1 februari tot 8 februari 2020 weer naar Reit im Winkl. Reit im Winkl ligt in het zuiden van Duitsland, dichtbij de grens naar Oostenrijk. Voor de trouwe deelnemers is het een bekend gebied, we zijn er 2 maal eerder geweest. Het gebied bestaat uit ruim 100 km goed geprepareerde loipes in alle moeilijkheidsgraden. Ook zijn er twee loipes op grotere hoogte die zeer sneeuwzeker zijn.

  We hebben voorlopig 4 éénpersoonskamers en 8 tweepersoonskamers gereserveerd. Indien nodig hebben we ervaring om in de naaste omgeving extra accommodatie te boeken. Na aanmelding zullen we voor de leden die dat wensen een busreis boeken. Mensen die met de auto reizen kunnen bij snelle aanmelding één of meerdere dagen extra boeken.
  De prijs voor een verblijf van één week bedraagt voor een éénpersoonskamer  € 498,00, voor een tweepersoonskamer is de prijs € 448,00. De busreis zal tegen de € 200,00 kosten.

  Men kan zich opgeven voor de reis bij Martien de Vries of bij activiteiten@langlauf.nl