• Er is nog plaats op de verenigingsreis Ramsau am Dachstein 26 januari t/m 3 februari 2019

    7 okt 2018
  • De verenigingsreis gaat dit jaar weer naar Ramsau am Dachstein. Ramsau kent ruim 200 km aan langlaufloipes in alle moeilijkheidsgraden. We hebben gekozen voor hotel/gasthof Post, gelegen dichtbij de blauwe loipes die door het hooggelegen dal lopen (boven 1000 meter)

    Met een kleine voorbereidingsgroep hebben we dit jaar de mogelijkheden verkend. We wilden in ieder geval een hooggegelegen langlaufgebied dat ook voor relatief beginnende langlaufers goede mogelijkheden biedt. Het hotel moest zowel voor buspassagiers als voor autoreizigers goed bereikbaar zijn. Hotel Post is een driesterrenhotel  en biedt zowel één- als tweepersoonskamers. Voorlopig hebben we gereserveerd voor 20 personen, 7 tweepersoonskamers en 6 éénpersoons (het is nog niet zeker dat we die allemaal kunnen krijgen).

    Kosten voor het verblijf in het hotel liggen rond de € 440,00 voor een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van € 10 tot €15 per nacht.  Voor autoreizigers bestaat de mogelijkheid 2 dagen vooraf tot zondag 3 te boeken. De busreis (nachtpendel) kost ca. €165,00. Zelf reizen met de trein behoort ook tot de mogelijkheden. Opgave voor deze reis kan bij Martien de Vries of Dorien Smit of via de mail activiteiten@langlauf.nl.

    De voorlopige reservering voor het hotel geldt tot 15 september, geef je belangstelling dus vóór die tijd door.