• Verenigingsreis winter 2024, definitief aanmelden! Aanmelding Noords festival met korting ook open!

  24 aug 2023
 • In 2022 en 2023 is de wintersportverenigingsreis steeds gecombineerd geweest met het Noords Festival, georganiseerd door Vasa Sport. Ook de wedstrijden rond het NK Langlaufen vonden in die tweede week van januari plaats.

  In februari 2023 hebben we de deelnemers aan die reizen gevraagd naar hun voorkeur voor een reis in 2024. Een deel van de deelnemers gaf aan opnieuw deel te gaan nemen aan het Noords Festival, maar een meerderheid zou een reis later in het seizoen naar een ander gebied en ook bij voorkeur met de eigen leden op prijs stellen.

   

  Vasa Sport heeft een naar ons idee prima aanbod gedaan voor een reis naar Toblach, laat in het seizoen, maar Toblach ligt hoog en het is een prima gebied met voldoende hoge loipes, én te bereiken met auto en trein. In de reisbeschrijving van Vasa Sport staan de prijzen (4 maart moet 2 maart zijn). Hierbij de informatie zoals Vasa Sport ons die geeft: klik hier

  Voorlopig hebben 26 mensen gemeld dat ze belangstelling hebben om mee te gaan. Vóór 1 oktober moet die aanmelding definitief zijn zodat Vasasport het hotel kan reserveren. Aanmelding bij Petra Moret onder reizen@langlauf.nl. Vraag bij Petra naar het inschrijfformulier. Daarbij ook aangeven hoe je wil reizen, trein of auto en of je gelegenheid hebt om te carpoolen. Geef bij belangstelling voor de reis ook aan welk soort kamer je wenst.

  De reis wordt niet begeleid door een Vasasport-instructeur, daarvoor was te weinig belangstelling

   

   

  Noords festival 6 t/m 13 januari 2024: korting voor LLV Gouda

  Als je een kamer boekt in combinatie met het Vasa programma (compleet of half) mag je de kortingscode: Goudaverblijf+programma in stap 2 van je boeking gebruiken. Je krijgt dan € 25 korting. Deze kortingscode is geldig tot 2 september.

  https://boekingsmodule.vasasport.nl/booking/2354