• Verenigingsreis 2017/2018

 • In St. Ulrich am Pillersee, Oostenrijk, hebben we van 27 januari t/m 3 februari 2018 een optie genomen bij Hotel Pillerseehof. In St. Ulrich worden de week daarvoor de Nederlandse kampioenschappen langlaufen gehouden. Bij Pillerseehof hebben we voorlopig ca. 15 kamers gereserveerd. Het hotel ligt in het centrum en het langlaufen kan op 100 tot 150 meter vanaf het hotel beginnen.

   

  De keuze voor St. Ulrich is vooral bepaald door de volgende factoren: Sneeuwzekerheid, zoeken in de buurt van de plaats waar het NK langlaufen wordt gehouden, langlaufmogelijkheid op verschillende niveaus en bij voorkeur transfer met een nachtbus naast het particulier vervoer.

  We denken hiermee een zeer goede locatie te hebben gevonden. Het langlaufgebied van St. Ulrich kan ook gecombineerd worden met langlaufen in St. Johann en Fieberbrunn, voor ski-liefhebbers zijn de Steinplatte (hemelsbreed vlakbij Reit im Winkl) en het skigebied van Saalbach/Hinterglem zeer goed bereikbaar.

   

  De prijs voor de normale hotelkamers is € 445 per persoon voor 7 nachten. Voor éénpersoonskamers is de toeslag € 12,40 per persoon per nacht.

  De prijs voor de bus is ca. € 169,00, exclusief de plaatselijke bustransfer. Er kan zowel met eigen vervoer gereden worden of met de bus-nachtpendel.

   

  Meer informatie over de reis is te verkrijgen bij Dorien Smit die de busreis organiseert of Martien de Vries (devriespels@planet.nl), verantwoordelijk voor de hotelreservering.

  Bijgaand een link naar dat hotel en het langlaufgebied:  Hotel PillerseehofLanglaufgebied (met dank voor het overzicht aan Vasa Sport)

  Het zou leuk zijn als vooral weer enkele nieuwe leden zich bij de verenigingsreis aansluiten. Het gebied is beslist geschikt voor langlaufers van elk niveau.