• Vrijwilligersspeld voor Martien de Vries

  5 jun 2019
 • Op 4 juni heeft VGSO tijdens haar ledenvergadering de vrijwilligersspelden van dit jaar uitgereikt. Martien de Vries kreeg een vrijwilligersspeld voor al het vrijwilligerswerk dat hij voor Langlaufvereniging Gouda heeft gedaan en nog steeds doet. We hebben daar zeer veel waardering voor en mooi dat hij deze welverdiende speld heeft gekregen!

  De uitreiking verliep anders dan andere jaren. Normaal worden de vrijwilligersspelden uitgereikt tijdens het sportgala. Echter Sport.Gouda heeft dit jaar het sportgala (nog) niet georganiseerd. Uiteindelijk heeft VGSO besloten om de uitreiking tijdens de ledenvergadering te doen.

  Gemeenteraadslid Wout Schonewille heeft de vrijwilligersspelden uitgereikt. Dit jaar betrof het 7 mensen die de speld kregen.

  Het was gelukt om Martien naar de VGSO-vergadering te lokken zonder dat hij in de gaten had dat hij de vrijwilligersspeld zou krijgen. Maar toen hij in de gaten kreeg dat dit onderwerp op de agenda stond, kreeg hij natuurlijk wel een vermoeden.

  Wout Schonewille had een heel leuk praatje over wat Martien de afgelopen vele jaren allemaal voor onze vereniging heeft gedaan (en dat is heel veel!). En daarna kreeg hij de speld. Een mooi en feestelijk gebeuren!