• Zaterdag 30 juni Rabobank sponsorfietstocht, nadere info

  11 jun 2018
 • Op zaterdag 30 juni kunnen we met z’n allen veel geld verdienen voor de vereniging. Heel eenvoudig!

  Voor iedereen die namens de vereniging meedoet en de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank € 5 (15 kilometer), € 10 (30 kilometer), € 20 (60 kilometer) of € 25 (wielerroute 80 km) in onze kas. Je kunt dus als lid met je eigen vriendenclubje of familie meedoen aan deze tocht en samen voor onze vereniging veel geld verdienen.

  Zet de datum alvast in je agenda en mobiliseer je vrienden!

  Aanmelden kan in de skihut en via een mail naar voorzitter@langlauf.nl

   

  Informatie over de organisatie van de tocht:

  Start, startnummer, stempelkaart en routebeschrijving

  LLV Gouda heeft startnummer 49. Dit startnummer vul je in op de stempelkaart.

  De start is bij GRTC Excelsior Gouda. Adres: Kale Jonkerpad 3 (aan Goudse Houtsingel) 2805 LD Gouda. We mogen om 10.30 uur vertrekken. Iedere deelnemer meldt zich persoonlijk bij de inschrijftent en ontvangt een route- en stempelkaart. Iedere deelnemer laat deze ook persoonlijk bij de stempelpost(en) afstempelen. Elke volledig ingevulde stempelkaart die voor 16.00 uur op zaterdag 30 juni 2018 is ingeleverd bij één van de stempelposten, geeft recht op bovengenoemde vergoeding aan onze vereniging.

  Route

  De routes zijn met veel zorg uitgezet door Toerclub GRTC Excelsior langs de mooiste plekken in onze regio. En natuurlijk ook langs gezellige terrassen. Toerclub Excelsior zorgt er ook voor dat de routes van 30km en 60km met bordjes worden aangegeven.Zo weet u zeker dat u de juiste route rijdt. Voor de wielerroute zijn GPX files beschikbaar die je kunt downloaden op de site van Excelsior: http://www.grtc-excelsior.nl/. Het is toegestaan de route af te leggen met een elektrische fiets.

  Startlocaties

  Er zijn drie startlocaties: GRTC Excelsior in Gouda, KV IJsselvogels in Moordrecht en VV ASW in Waddinxveen. Deze locaties zijn tevens stempellocaties. Wij starten in Gouda.

  Veiligheid

  Iedereen wil de Rabobank Sponsorfietstocht graag zonder ongelukken laten verlopen. Wees dus voorzichtig en voorkom onveilige situaties. Lees daarom de veiligheidsregels op de website nog eens goed door. Fietst u met een grote groep? Laat dan de eerste en de laatste deelnemer een reflecterend veiligheidshesje dragen. Ook een fietshelm vergroot de veiligheid. Pas je snelheid aan andere weggebruikers aan

  Maak kans op een extraatje!

  Heeft iemand een idee voor de meest creatieve aanpak om de Sponsorfietstocht te promoten, meld het dan, misschien maken we dan kans op een extra geldbedrag. Ook tijdens de fietstocht kan nog een extraatje worden verdiend. Wie maakt op deze dag de mooiste, leukste of origineelste foto?

  Meer informatie over deze extra acties, leest u op de website.

  Film/Foto’s

  Tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht wordt er gefilmd en worden er foto's gemaakt. Rabobank Gouwestreek houdt zich het recht voor om deze te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder voorafgaande en/of schriftelijke toestemming van de gefilmde/gefotografeerde.

  Veel plezier op zaterdag 30 juni; we maken er samen een leuke dag van!