• Zomers fiets- en wandelweekend

    11 jun 2018
  • Het was weer heel gezellig tijdens het fiets- en wandelweekend van 8-10 juni. Het mooie weer heeft daar zeker aan bijgedragen. Vrijdag gingen diverse groepen op pad vanuit Gouda. Ria en Marion gingen eerst een stukje met de trein en daarna op de fiets naar Nivon-huis Morgenrood in Oisterwijk. Nel en Riet gingen zeer sportief als duo op pad met de fiets en kwamen na 91 km aan bij het Nivon-huis en de zondagse zogenaamde sportieve fietsgroep ging met een kleine oostelijke omweg naar Oisterwijk. Riekje en Corrie gingen met het openbaar vervoer en Jan werd door zijn zoon gebracht. Op zaterdag kwamen Joke en Dorien nog met de auto. Alle vormen van vervoer zijn dit weekend zo ongeveer benut. We konden bijna aldoor lekker buiten zitten bij het Nivon-huis, gezellig eten en op zaterdag de barbecue! Daarnaast zijn we natuurlijk actief geweest. Naast het heen- en terugfietsen is er op zaterdag door de meesten lekker gewandeld. De zondagse fietsgroep heeft nog een kleine fietstocht gemaakt voor Koos die graag naar het trappistenklooster wilde bij Tilburg waar hij 60 jaar geleden ook is geweest. Het bezoek aan het trappistenklooster bleek een heel andere ervaring op te leveren dan 60 jaar eerder! Het was één groot horeca-gebeuren en minder een plek van bezinning.

    Zondag na het ontbijt werd door de diverse groepjes weer de terugreis opgepakt en ’s avonds wisten we dat iedereen een aangename reis had gehad en op een leuk weekend kon terugzien!

    Martien, bedankt voor de overall organisatie! En eigenlijk heeft iedereen er aan bijgedragen dat het een goed weekend was door routes uit te zetten te helpen met eten klaarmaken, koffie zetten, afwassen enzovoort. Al met al liep alles op rolletjes!

    https://www.langlauf.nl/wp-content/uploads/langlauf/2018/06/18-fiets-wandelweekend-4.jpg