• Zomerseizoen met 8 verschillende sporten van start

  25 mrt 2024
 • Een lekker vol programma vandaag, de eerste dag van ons zomerseizoen. ‘s Ochtends werd er gefietst, gegravelbiked en genordicwalked. Geen al te beste weersomstandigheden, maar daardoor liet men zich niet weerhouden, en een koffietje onderweg maakt veel goed.

   

  En daarna in de Skihut ontvangst met een lekkere lunch om even bij te komen. Inmiddels waren ook een aantal nieuwe leden gearriveerd om zich bij te laten praten over alle activiteiten en het reilen en zeilen van de vereniging. De broodjes en paasstol gingen er goed in, de lunch was prima verzorgd.

   

  En in de middag volgden dan de proeflessen voor belangstellenden. Er was een volle groep nordic walkers en klassieke rolskiërs, en wat kleinere groepjes skate rolskiërs en nordic sporters. Men werd vakkundig ingeleid in de diverse sporten die we deze zomer aanbieden.

   

  Verder staan er ook nog hard lopen, ver wandelen en hoog mountainbiken als uitdagingen voor de conditie op het menu voor deze zomer, naast nog een aantal mooie eenmalige evenementen. Het was een geslaagde en gezellige dag en een mooie opening van het zomerseizoen.