• Kennismaken met rolskiën, nordic walken en nordic sports op zondag 28 maart

  17 mrt 2021
 • Ook zo genoten van die sneeuw dit jaar? Jaloers op die langlaufers die wél mooie tochtjes konden maken door de sneeuw? Bereid je dan nu alvast voor op komende winter en leer nu rolskiën, zodat je in het najaar direct aan de slag kan op onze langlaufbaan.

    

  Bewegen is goed. Sportief bewegen is beter! Wandelen is populair op dit moment. Nordic walken is een heel actieve manier van wandelen. Nordic walken is dé ideale manier om lekker actief in de buitenlucht aan je conditie te werken!

   

  Langlaufvereniging Gouda biedt diverse Noordse sporten aan: naast langlaufen ook rolskiën en nordic walken. Beide zijn oorspronkelijk begonnen als zomertraining voor het langlaufen, maar worden nu als zelfstandige sport beoefend.

  We geven korte rolski- en nordic walking-cursussen voor beginners. Ook zijn er wekelijks trainingen vanuit De Skihut in het Groenhovenpark, en wordt er regelmatig een tocht buiten Gouda georganiseerd.

   

  Op zondag 28 maart ben je van harte welkom bij Langlaufvereniging Gouda. Je kunt dan een kennismakingsles nordic walking, rolskiën of nordic sports volgen. En als dat naar meer smaakt, kan je je daarna opgeven voor een beginnerscursus


  We hebben veel coronamaatregelen getroffen en hebben intussen veel ervaring opgedaan in het veilig sporten in kleine groepen. Vooraf aanmelden is verplicht! Er is maar beperkt plaats dus schrijf je bijtijds in!

   

  Tijdstip: zondag 28 maart van 13.00 tot 15.00 uur, aanmelden verplicht
  Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad

  Kosten nordic walken en nordic sports: € 5

  Kosten rolskiën: € 10 per les voor volwassenen, € 5 voor jeugd tot 18 jaar

  Leden: krijgen 50% korting.

  Cursussen: In april start weer een serie nordicwalking-cursussen en rolski-cursussen voor beginners, 3 lessen wekelijks op hetzelfde tijdstip. We hebben een breed aanbod aan proeflessen, cursussen, clinics en trainingen door onze professionele trainers.

  Inschrijven proefles