• Zondag 17 februari: start baan opruimen

  8 feb 2019
 • Na de laatste trainingen op zondagmorgen starten we om 12.00 uur met het baan opruimen. Een klus waarbij zeker geldt: "Veel handen maken licht werk".


  We beginnen met het losknippen van de grote matten en loipematten. Matten die schoon genoeg zijn gaan direct de opslag in, andere worden verzameld en schoon gespoten.

  Ook voor mensen die opzien tegen zwaar werk is er genoeg te doen: Ti-rips knippen, pennen verzamelen, zeepmatten opruimen, verzamelen afval.

  Dagelijks klussen we t/m 24 februari
  Na 17 februari werken we op alle dagen in de week erna van ca. 9.00 uur tot ca. 14.30 uur, uiteraard ook afhankelijk van het weer. Ook op woensdagavond 20 februari wordt gewerkt.

  In het weekend van 23/24 februari ronden we het werk af. Met de beheerder van het zwembadterrein hebben we afgesproken dat zij vanaf 1 maart weer de beschikking hebben over het terrein. Uiteraard hebben we daarbij nog contact over door ons gewenste verbeteringen vóórdat er ingezaaid wordt.

   

  Laat weten dat je komt helpen
  In de skihut ligt een intekenlijst voor de werkzaamheden. Je kan je ook aanmelden voor werkzaamheden bij Irene van den Berg of Martien de Vries per email of via baan@langlauf.nl. Dan kunnen we je het laten weten als er veranderingen in het werkschema zijn.
  Houd ook de site in de gaten!