• Trainers conditie

 • Looptrainer

  Jos van der Borgt

  Vanaf 2010 ben ik looptrainer bij de LLV. Ook in 2010 behaalde ik mijn diploma looptrainer bij de atletiekunie. Inmiddels ben ik looptrainer bij verschillende loopgroepen en ook bestuurslid sportzaken bij de LLV. Voor mij betekent lopen,  in beweging zijn en lekker onthaasten , of ook wel mindful bezig zijn . Bewegen is goed, goed bewegen is beter en buiten bewegen is het beste. Wij zorgen bij onze conditietrainingen dat al deze ingrediënten volop aanwezig zijn. Door persoonlijk aandacht en specifieke instructies, door gediplomeerde trainers en gevarieerde (deels onverharde) looptrajecten in de mooie buitengebieden rondom Gouda. En uiteraard een flinke hoeveelheid fun!!

 • Looptrainer

  Bea Marsman

  Zo'n 5 jaar geleden ben ik benaderd met de vraag of ik looptrainer wilde worden. Na even nadenken heb ik daar volmondig ja op gezegd. Ik heb de opleiding tot looptrainer gevolgd en verzorg nu met veel plezier, samen met de andere looptrainers, de trainingen. We proberen variatie in de trainingen aan te brengen en een ieder zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau te laten lopen. Daarbij is ook het plezier brengen en houden in het lopen belangrijk. Sport is fun!

 • Looptrainer

  Norbert Sedee

  Ik ben Norbert Sedee en geef al 10 jaar hardlooptraining bij de LLV-Gouda. Na jaren zelf in een groep mee getraind te hebben is het leuk om nu zelf voor de groep te staan. We geven met de hardlooptrainers gedurende het jaar een gevarieerd programma op verschillende niveaus.  De uitdaging is om het programma zo te brengen dat iedereen mee kan doen en plezier heeft tijdens de training.  Door de variatie in de trainingen is het nooit saai en  bouwen we gestaag aan goede lichamelijke conditie die als basis dient voor andere sporten zoals het langlaufen. 

 • Looptrainer

  Martien de Vries

  In 2007 ben ik hardlooptrainer geworden bij de Langlaufvereniging Gouda. Ik volgde daarvóór een cursus bij de Atletiekunie. Nog steeds heb ik goede herinnering aan het praktijkexamen in Oudenbosch waar 12 leden van de LLV mij aan dat diploma hielpen. Ik houd van variatie in de training en ben elke keer weer verbaasd over de fitheid van onze ouderen. Regelmatig val ik in als trainer nordicwalken. Ook die beweging is een uitstekende training voor het lichaam én de geest. Alles (ook voor mezelf) om nog lang fit te blijven en te kunnen langlaufen.

 • Nordic Sportstrainer

  Wencke Kazemier

  Tekst volgt!