• Trainers conditie

 • Trainers

  Hoofdtrainer nordic walking en conditie: Bea Marsman

   

 • Looptrainer

  Jos van der Borgt

  Vanaf 2010 ben ik looptrainer bij de LLV. Ook in 2010 behaalde ik mijn diploma looptrainer bij de atletiekunie. Inmiddels ben ik looptrainer bij verschillende loopgroepen. Voor mij betekent lopen,  in beweging zijn en lekker onthaasten , of ook wel mindful bezig zijn . Bewegen is goed, goed bewegen is beter en buiten bewegen is het beste. Wij zorgen bij onze conditietrainingen dat al deze ingrediënten volop aanwezig zijn. Door persoonlijk aandacht en specifieke instructies, door gediplomeerde trainers en gevarieerde (deels onverharde) looptrajecten in de mooie buitengebieden rondom Gouda. En uiteraard een flinke hoeveelheid fun!!

 • Looptrainer

  Bea Marsman

  Al weer aardig wat jaren ben ik looptrainer bij LLV Gouda. In 2013 heb ik mijn diploma looptrainer bij de Atletiekunie behaald. Ik verzorg met veel plezier, samen met de andere looptrainers, de trainingen. We proberen variatie in de trainingen aan te brengen en een ieder zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau te laten lopen. Daarbij is ook het plezier brengen en houden in het lopen belangrijk. Sport is fun!

 • Looptrainer

  Norbert Sedee

  Ik ben Norbert Sedee en geef al 10 jaar hardlooptraining bij de LLV-Gouda. Na jaren zelf in een groep mee getraind te hebben is het leuk om nu zelf voor de groep te staan. We geven met de hardlooptrainers gedurende het jaar een gevarieerd programma op verschillende niveaus.  De uitdaging is om het programma zo te brengen dat iedereen mee kan doen en plezier heeft tijdens de training.  Door de variatie in de trainingen is het nooit saai en  bouwen we gestaag aan goede lichamelijke conditie die als basis dient voor andere sporten zoals het langlaufen. 

 • Looptrainer

  Martien de Vries

  In 2007 ben ik hardlooptrainer geworden bij de Langlaufvereniging Gouda. Ik volgde daarvoor een cursus bij de Atletiekunie. Twee jaar geleden bij ik zelf gestopt met hardlopen. Indien nodig vervang ik bij afwezigheid de andere trainers en kan worden ingezet bij hardloopevenementen, circuittrainingen of bv. een Coopertest.

 • Nordic Sportstrainer

  Wencke Kazemier

  Tekst volgt!